Země původu: Brazílie Region: Mundo Druh: Arabica Odrůda: Bourbon, Catuai, Mundo Novo, Typica Nadmořská výška: 800–1500 m n. m. Metoda zpracování: Natural (suché) Stupeň...
Naše káva z Ugandy je 100% Robusta, směs regionů, s chutěmi čokolády, tabáku a ořechů. Pochází z nadmořských výšek 900-1100 m n.m., zpracování Natural, stupeň pražení Medium dark.
Kávová směs Pura Montana kombinuje 20% jemné kávy z Kostariky (100% Arabica) s 80% bohatého zrna z El Salvadoru (100% Arabica).Zrnka jsou spíše tmavšího pražení, což podtrhuje...
Zrnková káva z Ethiopie, oblast Guji Oromia, 2200-2250 m n.m. Pražení medium light.
Bio kvalita, chuť černý čaj a citrusy. Ideální pro V60 a French - Press.
Filtr z Papui Nové Guinee, Baroida. Nadmořská výška 1700-1850 m n.m.
Medium Light pražení. Chuť: tropické ovoce, květiny, sušené datle. Vhodné pro přípravu V60.
Kvalitní káva z El Salvadoru, region Santa Ana. 100% Arabica, chutě čokolády, jablek a lískových ořechů. Nadmořská výška 1250-1600 m n. m.. Bourbon odrůda, Fully...
Nossa – Káva z Brazílie
Země původu: Brazílie Region: Vale Da Grama Druh: 100% Arabica Odrůda: Běžné brazilské odrůdy Nadmořská výška: 750–1100 m n. m. Metoda zpracování:...
Země původu: Peru Region: Sandía v Puno Druh: Arabica Odrůda: Caturra, Catimor, Typica Nadmořská výška: 800–2000 m n. m. Metoda zpracování: Washed Stupeň pražení: Střední...
El Jardín– Káva z Hondurasu
Země původu: Honduras Region: El Jardín Druh: 100% Arabica Nadmořská výška: 1300 - 1500 m n. m. Metoda zpracování: Naturální Stupeň...